צור קשר

שדות מילוי חובה מסומנים ב*

בתים פרטיים
  • kon-new1
  • _DSC0671AAA copy
  • _DSC9165AAA copy
  • _DSC9065AAA copy
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • _DSC9129AAA copy
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • _DSC8971AAA copy
  • _DSC0646AAA copy
  • _DSC0640AAA copy
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • _DSC0641AAA copy
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • _DSC9152AAA copy
  • _DSC9169AAA copy
  • _DSC0659AAA copy
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • _DSC9016AAA copy
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • _DSC0675AAA copy
  • _DSC9161AAA copy
  • _DSC9134AAA copy
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • _DSC0696AAA copy
  • _DSC0730AAA copy
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • _DSC0667AAA copy
  • _DSC8956AAA copy
  • _DSC8963AAA copy
  • _DSC8947AAA copy
  • _DSC8981AAA copy
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • _DSC9000AAA copy
  • _DSC9091AAA copy
  • _DSC9047AAA copy
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • _DSC9042AAA copy
  • _DSC0712AAA copy
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
  • HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/

K House

שטח מגרש: 500 מ"ר
שטח בנוי: 360 מ"ר
סיום בניה: 2015

עיצוב הפנים בשיתוף פעולה עם אדריכלית נורית קצרגינסקי

המבנה מתעסק בקונספט חיבור חומרים ,חללים ומפגשים. מעטפת הבית עדשויה מבטון גלוי פלפות בשיולב בטון "קרשים" , כול אלה בחיבור עם סבכות עץ, על מנת ליצור חום וניגודיות.

פרגולות ההצללה תוכננו בהשראת כנף מטוס במבנה גאומטרי מורכב.

המגרש יחסית צר, והרצון ליצור בריכה ארוכה לשחייה הוביל למיקום הבריכה במקום שביל צדדי . בהמשך השביל, אלמנט הכניסה שתוכנן כאלמנט זוויתי על מנת "לשבור" את הקוים הישרים של המבנה ולהניק נקודת כח לכניסה אל הבית. מבואה זו, תוכננה עם קשר מלא לחוץ, כך שגם בצידו הפנימי של הקיר הזוויתי עשוי מבטון גלוי, ולכל אורכו, חלל עובר עד הגג , עם קיר זכוכית זויתני בהתאמה.

רצפת הבית מבטון מוחלק,

פרוייקטים - בתים פרטיים