צור קשר

שדות מילוי חובה מסומנים ב*

בתים פרטיים
  • _DSC9013AAA copy
  • _DSC9009AAA copy
  • _DSC8976AAA copy
  • _DSC8986AAA copy
  • _DSC8830AAA copy
  • NONA1
  • _DSC8996AAA copy
  • _DSC8845AAA copy
  • _DSC8850AAA copy
  • _DSC8859AAA copy
  • _DSC8856AAA copy
  • _DSC8990AAA copy
  • _DSC8860AAA copy
  • _DSC8843AAA copy
  • _DSC8861AAA copy
  • _DSC8866AAA copy
  • _DSC8925AAA copy
  • _DSC8937AAA copy
  • _DSC8910AAA copy
  • _DSC8948AAA copy
  • _DSC8962AAA copy
  • הדרך לשפץ בקלות
  • _DSC8874AAA copy
  • _DSC8878AAA copy
  • _DSC9005AAA copy
  • _DSC8914AAA copy
  • מעצב פנים איכותי בכניסה לדירה חדשה
  • _DSC8905AAA copy
  • _DSC8892AAA copy
  • _DSC8902AAA copy

The Cube House

שטח מגרש: 500 מ"ר
שטח בנוי: 420 מ"ר
סיום בניה: 2017
ניתוח המגרש/סביבה המגרש מלבני מעט טרפזי

מאסות הפוכות: מבנה בעל חלל עובר לפונקציות הציבוריות, בעל קירות ההופכים להיות גגות ויחידת הורים "מרחפת" מעל החלל הציבורי. ניראות המאסה המרחפת של יחידת ההורים קיימת גם בתוך המבנה כאשר היא "פורצת" את מסך הזכוכית וחודרת לחלל הפנים.

הקווים הנקיים של המבנה יוצרים  בינם לבין עצמם  קומפוזיציה עם ניגודים של מאסות ואלו יוצרים את תחושת הדרמה.

פתרונות הצללה נוצרו ע"י מתיחת הגג העליון עד קצה היחידה המרחפת ובכך מספקת הצללה לחלל העובר ולמשטח הישיבה החיצוני.

החזית הקדמית, אלמנט דלת הכניסה עומד בפני עצמו ועשוי מברזל בציפוי נחושת.

פרוייקטים - בתים פרטיים